sâmbătă, 7 iulie 2012

Autosugestii pozitive- voi fi plin/ă de energie!


Ziua de azi e ce  mai bună pentru a începe să-ți folosești inconștientul cu maximum de eficiență. Autosugestia, ideile forță din acest articol sunt realizate astfel încât să pătrundă adânc în inconștientul tău și să pună în mișcare resursele miraculoase ale minții tale.
 Afirmațiile pozitive sunt un instrument eficient pentru reprogramarea inconștientului.Mintea poate trece  în acest fel de la gânduri negative la gânduri pozitive. Totodată, autosugestiile pot modifica starea emoțională. Efectul acestora asupra inconștientului se realizează prin repetarea lor de mai multe ori, dimineața sau seara. Spuse cu voce tare, au un impact și mai mare.
Citește atent și rar afirmațiile de mai jos cu voce tare:
 
Forțele îmi cresc zi de zi!
Mă simt din ce în ce mai plin/ă de de energie!
Energia mea se manifestă, fără a slăbi, de dimineața până seara, iar eu mă simt plin/ă de forță!
Mă simt în largul meu, indiferent de activitatea pe care trebuie să o desfășor!
Simt cum îmi pot canaliza energia spre orice activitate pe care doresc să o fac!
Voința mea este din ce în ce mai puternică!
Pe zi ce trece, voința mea devine și mai puternică!


Ai citit câteva sugestii pozitive. Citește și recitește aceste rânduri de mai multe ori pe zi, cu voce tare. Te vor ajuta să-ți păstrezi buna dispoziție și tonusul psihologic,să fii eficient(ă) și să elimini stresul. Tu decizi dacă vrei să fii fericit(ă) sau deprimat(ă). Folosirea acestor autosugestii este ca și cum ai apăsa pe butonul de pornire al stării de bine.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu