miercuri, 20 iunie 2012

Autosugestii pozitive: VOI GĂSI SOLUȚII!


             Ziua de azi e ce  mai bună pentru a începe să-ți folosești inconștientul cu maximum de eficientă. Autosugestia, ideile forță din acest articol sunt realizate astfel încât să pătrundă adânc în inconștientul tău și să pună în mișcare resursele miraculoase ale minții tale.

 Afirmațiile pozitive sunt un instrument eficient pentru reprogramarea inconștientului.Mintea poate trece  în acest fel de la gânduri negative la gânduri pozitive. Totodată, autosugestiile pot modifica starea emoțională. Efectul acestora asupra inconștientului se realizează prin repetarea lor de mai multe ori, dimineața sau seara. Spuse cu voce tare, au un impact și mai mare.

        Citește atent și rar afirmațiile de mai jos ,cu voce tare:

v Judecata mea se întărește pe zi ce trece! Memoria devine flexibilă,     sunt sigur/ă de ea, memoria mea devine din ce în ce mai puternică.
v Am un creier lucid! Gândirea îmi este subtilă! 
v Pot asimila orice gen de cunoștințe.Într-un timp scurt, posed aceste cunoștințe până în cele mai mici detalii.
v Oricare ar fi problema, mintea mea o va înțelege și voi găsi soluția bună.
v Ideile de care am nevoie îmi vin fără nici o greutate.
v Găsesc soluția bună la orice situație.

            Ai citit câteva sugestii pozitive. Citește și recitește aceste rânduri de mai multe ori pe zi, cu voce tare. Te vor ajuta să-ți păstrezi buna dispoziție și tonusul psihologic, să fii eficient(ă) și să elimini stresul. Tu decizi dacă vrei să fii fericit(ă) sau deprimat(ă). Folosirea acestor autosugestii este ca și cum ai apăsa pe butonul de pornire al stării de bine.

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu